Diensten

Diensten die ik bied aan online ondernemers

Bijdrage aan Handboek Online Marketing derde editie

Als expert in Handboek Online Marketing

Naast het advieswerk en de workshops en presentaties, zijn er ook een aantal ‘diensten’ die je af kunt nemen. Die diensten bestaan uit het uitvoerende werk op het gebied van social media zoals bijvoorbeeld activeren en monitoren van socialmediakanalen tijdens events. Het opzetten en inrichten van social media kanalen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van het opzetten en de eerste opbouw van relevante Twittervolgers. Na de initiële volgers kun je voortborduren op het voorwerk dat ik voor je verricht hebt. Dat maakt het vaak makkelijker en leuker om ermee aan de slag te gaan!

Wat je wilt is aan jou, wat ik kan bieden is zeer divers en bestaat vaak uit een combinatie van verschillende onderdelen. Ik licht de mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek toe. Dat is vaak duidelijker dan een opsomming op ‘papier’ zoals je die hier leest.

Hopelijk heb ik je op deze site een indruk kunnen geven, maar hoe goed, of slecht, deze website ook is, it ain’t nothing like the real thing!

Dus trek je stoute schoenen aan en bel, mail of @mention me voor een persoonlijke afspraak. Je wordt er nooit slechter van…

Deel dit artikel met je volgers/ vrienden