Twitters nieuwe search is live voor veel accounts

Twitter heeft weer eens een nieuwe feature live gezet, tenminste… nadat ik er al vee over gelezen had heb ik het nu zelf ook: de nieuwe lay-out van de search pagina! Twitter search is een veelgebruikt onderdeel dat je bijvoorbeeld ziet als je op een hashtag klikt. De search pagina oogt nu veel cleaner dan voorheen zoals je hieronder ziet….

In bijgaande afbeelding zie je de resultaatpagina van mijn zoekopdracht naar “Social media“. Het design is veel soberder, cleaner en daardoor overzichtelijker.

Op de ‘voorpagina’ ze je een overzicht van de belangrijkste tweets, foto’s en accounts. Nieuw is een navigatiebalk boven:


Schermafbeelding 2015-05-16 om 10.12.53

De tab ‘Live’ laat je de meest recente tweets zien, onder ‘Accounts’ zie je de accounts die relevant zijn voor de zoekopdracht, daarna de foto’s die bij de zoekopdracht passen, de video’s en onder more vind je ook nog heel wat extra zaken:

Schermafbeelding 2015-05-16 om 10.17.33Allereerst de ‘herhaling’ van de topnavigatie met als extra ‘News’ erbij. Maar daaronder vind je nog meer leuks! een keuze om alleen tweets te zien die relevant zijn, maar dan alleen van de mensen die je volgt. Altijd handig als je denkt: “Daar heb ik laatst iets van gelezen op Twitter, maar van wie ook al weer?”

De optie ‘Near You’ kan ook heel handig zijn, maar dan moet je wel zelf je locatiegegevens aanzetten!

Als laatste twee opties om de zoekopdracht op te slaan of te embedded als widget.

Deel dit artikel met je volgers/ vrienden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 comment on “Twitters nieuwe search is live voor veel accounts”

  1. Pingback: Twitters nieuwe search is live voor veel accoun...

Comments are closed.