Twitter test nieuwe zoekresultatenpagina

Twitter test doorlopend nieuwe features die ons veelal moeten helpen bij het gebruik van het platform. Achterliggende gedachte daarbij is natuurlijk dat als wij het platform beter ‘snappen’ we er meer gebruik van maken en ook meer mensen er gebruik van gaan maken waardoor twitter voor de aandeelhouders weer betere berichten heeft enzovoort. De laatste aanpassing die Twitter ‘in het wild’ aan het uitproberen is zou je kunnen ontdekken als je iets zoekt op Twitter: de Search resultatenpagina gaat op de schop!

twitter-search-new

Wie naar bijgaande afbeelding kijkt ziet nogal wat verschillen ten opzicht van de huidige pagina waarop je je zoekresultaten gepresenteerd krijgt:

screen-shot-2015-04-27-at-11-36-35-am

Het nieuwe design is veel cleaner en dus duidelijker.

Allereerst krijg je onder de groene balk (kleur is waarschijnlijk afhankelijk van je eigen instellingen over kleur van links op Twitter) waarin je zoekopdracht staat een extra navigatiemenu. daarin krijg je de opties om je zoekopdracht te ‘verfijnen’ door te kiezen voor Top (de beste, meest gefavte/ geretweette tweets), Live (waarschijnlijk de realtime of alle resultaten), Accounts (de mensen die over het onderwerp praten), Photo’s, Video’s, en More (wat daar onder verstopt zit is nog niet bekend).

In het middelste contentblok zie je eerst foto’s en daarna de tiptoets.

Links zie je nog iets nieuws! daar staan de trends met tekstuele uitleg die de discovertab hebben vervangen.

Deel dit artikel met je volgers/ vrienden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •