Twitter helpt geverifieerde accounts met eigen settings

All Tweeps Are Equal!” Had ik die zin laatst al niet een keer gebruikt? Oh ja, bij het bespreken van de nieuwe tool van SocialRank; maar het lijkt erop dat ik er nog een aanvulling op moet doen. Er zijn namelijk een groep twitteraars die wel degelijk ook ‘anders’ zijn, zij hebben namelijk het beroemde vignetje dat aangeeft dat ze ‘verified‘ zijn. En Twitter heeft hen vannacht een cadeautje gegeven in de vorm van extra eigen settings die wij niet krijgen!

verified-tweeps

Via onderstaande tweet werd de uitbreiding van het ‘verifieer-programma’ bekend gemaakt:

In het blog kunnen we ontdekken dat Twitter nadat ze eerder verifieer users de optie gaf om hun notificaties aan te passen zodat ze alleen meldingen kregen van soortgenoten die ook geverifieerd zijn (een soort ons kent ons boodschappendienst). Daardoor kon bijvoorbeeld @chiellini zien dat @luis16suarez na het bijtincident zijn excuses aanbood:

Iets dat veel moeilijker zou zijn geweest tussen alle andere mentions die er hoogstwaarschijnlijk ook waren.

Vanaf nu is daar op iOS en Android de optie bijgekomen om een alert in te stellen als een andere geverifieerde gebruiker hen gaat volgen (ons volgt ons). En de iOS celebs kunnen ook nog aangeven dat ze in hun timeline alleen geverifieerde accounts zien die ze volgen (ons ziet alleen ons).

All tweeps are equal and all verified onces too!

Deel dit artikel met je volgers/ vrienden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 comment on “Twitter helpt geverifieerde accounts met eigen settings”

  1. Pingback: Twitter helpt geverifieerde accounts met eigen ...

Comments are closed.