Nieuwe Twitter Card voor vacatures!?

Twitter’s card technologie evolueert steeds verder. Naast de standaard kaarten die iedereen gratis kan inzetten op de eigen website zijn er ook steeds meer specifieke kaarten die voor bepaalde doeleinden geschikt zijn. Recent liet ik je al kennismaken me een Card die je een auto liet samenstellen in een tweet en nu komt er een variant van een card die je laat solliciteren in de tweet zelf!

job board

Het was @Yizmo die me middels een Dm attendeerde op de nieuwe card, maar gelukkig tweette hij hem zelf ook zodat hem de credits kan geven:

In de tweet verwijst hij naar de originele tweet die preciezer laat zien hoe de Card onder de tweet de link aanvult.

Terwijl ik daar naar keek ging ik echter twijfelen… Is het wel een ‘nieuwe’ card… Of is het een slimme toepassing van een bestaande Card die op een vernieuwende wijze is ingezet?????

Laten we even in het groot naar de tweet kijken:

Schermafbeelding 2014-09-06 om 09.34.08

Het is een card techniek, zoveel staat vast, maar als ik naar het ‘uitgeklapte deel kijk, dan lijkt het wel of het een bestaande card is die heel slim is ingezet voor de vacature. Ik denk namelijk dat het de product card is voor webshop eigenaren; maar als je een vacature als een product ziet, dan zou je dit eruit kunnen halen: titel, productomschrijving en ‘prijs’ als salaris…

Ter vergelijking, zo ziet de product card eruit als je hem voor een product in je webshop inzet:

product card

Hoe dan ook, ik zal het nog eens navragen bij Twitter NL of het een nieuwe card betreft of slim ingezette bestaande card is. Het toont wel aan dat Twitter met de Card technologie een heel leuke uitbreiding van de maximaal 140 karakters heeft die je via promoted producten ook heel slim bij de juiste mensen onder de aandacht kan brengen. Misschien een doorbraak voor Twitter in de manier waarop recruters vacatures gaan aanbieden?

Deel dit artikel met je volgers/ vrienden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 comment on “Nieuwe Twitter Card voor vacatures!?”

  1. Pingback: Twitter blaast muziek in je timeline opnieuw leven in met card uitbreiding | Herman vindt…

Comments are closed.