Nieuwe service voor wie ‘Favs’ als ‘Lees Later…’ gebruikt

Er zijn vele redenen waarom mensen tweets van anderen (en soms zelfs van zichzelf!?!) favoriet maken. ‘Favven’ kent vele toepassingen die ieder voor zichzelf kan inzetten en gebruiken naar eigen goeddunken. Twitter gaat misschien zelfs spannende dingen doen met Favs, maar waar ik het nu over wil hebben is favven als Lees later… De manier waarop ik het ook gebruik, daar is namelijk een nieuwe (beta)tool voor die je nu al kunt gebruiken! Favatron!

Schermafbeelding 2014-09-14 om 10.26.08

Favatron is een simpele tool die je helpt bij je Lees Later favs. Als je de tool koppelt via OAuth krijg je een aantal opties, ik koos ervoor om mijn favs alleen mee te laten nemen als ze ene link bevatten, lees later gebruik ik om artikelen later op mijn desktop te lezen.

Nadat ik de tool dat verteld heb krijg ik elke dag een mail met al mijn favs, het mooie is dat je daarbij niet alleen de link krijgt, maar net zoals bijvoorbeeld bij de card technologie wordt ook de titel en de intro getoond:

Schermafbeelding 2014-09-14 om 10.33.42

Ook op de website krijg je een dergelijk overzicht:

Schermafbeelding 2014-09-14 om 10.34.13

Maar dat is niet alles, je kunt Favatron ook koppelen aan je RSS reader (of die link delen met je netwerk zodat zij zich op jouw favs kunnen abonneren!), daarnaast is er een open API voor developers en kun je Readabillity of Pocket koppelen.

Schermafbeelding 2014-09-14 om 10.26.27

Favatron is nu nog in beta, maar als je deze link gebruikt krijg je direct toegang, en daarnaast geef je mij een cadeau, want als er via die link 5 aanmeldingen komen krijg ik het een jaar gratis… Niet dat het nu geld kost, maar wie weet wordt het zo goed dat je ervoor wilt gaan betalen….

Update 18 juli 2018: Readability is niet meer, maar voor alternatieven stuurde Helen Mason me dit overzicht: https://blogging.im/rssreaders

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Deel dit artikel met je volgers/ vrienden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 comment on “Nieuwe service voor wie ‘Favs’ als ‘Lees Later…’ gebruikt”

  1. Pingback: Nieuwe service voor wie 'Favs' als 'Lees Later....

Comments are closed.