Krantenspam door paper.li

Ik geloof dat Paper.li, waar ik recent aandacht aan besteedde, bij steeds meer mensen bekend raakt. Dat leid ik niet alleen af door het item dat @spotgirl er gisteren in het zaterdagse radioprogramma RadioOnline aan besteedde; nee, dat kan ik -jammergenoeg- ook afleiden aan de hoeveelheid paper.li updates die ik in mijn Timeline terugvind.

Paper.li, je eigen krant via je Timeline

Elke dag een verse uitgave

Vergis je niet! Ook ik vind paper.li een erg leuke uitgave, en ik kijk er meermaals per week naar. Het is mijns inziens een leuke manier om te kijken of ik wellicht een tweet heb gemist die ik wel wilde zien. Paper.li geeft namelijk tweets waarin links zijn opgenomen. Het kijkt in de achterliggende pagina’s waardoor je de inhoud van de links kunt lezen. En tweets als artikelen in een ouderwetse krant zien er net weer anders uit. Daardoor valt mijn oog soms op zaken die me eerder ontgingen in 140 tekens.
Ik gebruik Paper.li eigenlijk minder omdat ik Flipboard, zoals meermaals gemeld, nóg leuker vind.

Maar Paper.li is een persoonlijke krant. Ik hoef niet elke dag te weten wat jij gelezen en gezien hebt. Ik vertrouw erop dat je de beste zaken retweet. Als ik daar regelmatiger van iemand lees ga ik die zelf volgen. Als ik alles wilde lezen wat jij leest, dan ging ik iedereen volgen die jij volgt. Of ik abonneer me op één van je lists.

En ik wil je ook niet ontvolgen, omdat ik jouw tweets waarschijnlijk de moeite waard vind. Dus als je me een plezier wilt doen, heb je een Paper.li krant, hou de updates dan voor jezelf, waar ze voor bedoeld zijn. En ik beloof je nu al, ik zal je hierom niet ontvolgen hoor; jullie zijn me allemaal te dierbaar.

Of weet er iemand een “Ja: tweets Nee: Paper.li updates” sticker verkrijgbaar?

Deel dit artikel met je volgers/ vrienden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 comment on “Krantenspam door paper.li”

Comments are closed.