Happy Friends: je timeline als een mailbox

Bijna iedereen gebruikt een app van Twitter op zijn mobiel of tablet en anders is de kans groot dat je Twitter.com gebruikt. Dat blijkt uit het overzicht dat Twopcharts doorlopend bijhoudt. Maar ook apps van derden houden er een ‘normale’ timeline op na waarbij de tweets vloeiend van nieuw naar oud in je timeline verschijnen. De beruchte ‘blauwe lijntjes’ die Twitter niet zo heel lang geleden introduceerde braken daar een beetje mee; maar in essentie blijft het een chronologische manier van tweets lezen die bijna iedereen kent. maar het kan ook anders, heel anders zelfs. Kijk maar eens naar Happy Friends. Een Twitter timeline die erg veel weg heeft van een mailprogramma!

Schermafbeelding 2014-06-30 om 09.12.23

In bijgaande afbeelding zie je een screenshot van Happy Friends. Wat opvalt als je het gaat gebruiken is dat je niet direct alle mensen die je volgt krijgt voorgeschoteld, je moet ze 1 voor 1 opnieuw toevoegen:

Schermafbeelding 2014-06-30 om 09.14.36

Daarna komt die in je overzichtspagina:

Schermafbeelding 2014-06-30 om 09.17.27

Door op een persoon te klikken opent zich de tweetstream van die persoon en door op een tweet te klikken opent die zich rechts van de timeline:

Schermafbeelding 2014-06-30 om 09.18.40

Vandaaruit zijn alle normale handelingen die je met een tweet kunt uitvoeren beschikbaar.

Maar er zijn ook andere opties! Zo kun tweets binnen je ‘mailbox’ verplaatsen, archiveren, en nog veel meer.

Het project is nog steeds in ontwikkeling, dus de documentatie is beperkt tot een summiere uitleg en een outliner document.

Wie denkt het te herkennen aan de vorm heeft gelijk, de maker figureerde hier al eens als de bouwer van een tweetstorm app!

Bron: TNW

Deel dit artikel met je volgers/ vrienden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •